• +45 268 222 88
  • karen@livingmama.com

Skønheden ved at være alene

Skønheden ved at være alene

Når man lærer at være alene, så vil det vel mest at alt sige, at man mærker sig selv som en primær faktor – og at man er sig selv fuldt ud og sig selv nok.

Vi er jo forbundet i verden, og det ville nok for alle mennesker være et stort afsavn at skulle undvære sociale relationer.

Når jeg her snakker om at være alene, mener jeg, når man er single og egentlig helst ville være i et sundt forhold, men bare ikke har fundet det endnu. Måske får man ikke det behov tilfredsstillet ved at ses med venner og familien – så der er en tid, der skal tilbringes med en følelse af ensomhed. Måske fordi det er tid til at rydde lidt op i sig selv. Så tiden bliver fuld af glæde og dybe tanker.

For hvor er det dog vidunderligt at være nok i sig selv, for jeg tror, det er en kvalitet, der gør dig smuk i alle fremtidige relationer også – at man kan selv.

At man kan elske sig selv

At man kan elske med sig selv

At man vil selv

At man kan selv

Men igen – hvor lærer man dog også af at være i forhold.

Lad os benytte al tid til at rejse i os selv og blive stærke og heles præcis som den, vi er. Som den, jeg er. Som mig.

Karen

Karen Bjørkøe Cand.comm. i psykologi og performance-design med speciale i kreativitet og lykke, samt coach og skuespiller. Karen Bjørkøe er medlem af DSF- Dansk Skuespillerforbund og har medvirket i mange professionelle teaterforestillinger for børn og voksne. Karen Bjørkøe underviser desuden masser af elever i babyrytmik og rytmik, leg, bevægelse og livsglæde. Karen vinterbader på 10. sæson .

Translate »