Lad mig introducere jer, for mit livssyn.

Jeg tror på, at når vi er i minus – altså når vi er helt flade, eller har maks problemer med vores omverden – så har vi i virkeligheden 100 % chance for at ændre os.

Så når man har monster hovedpine over en eks – så har man 100 % chance for at udvikle sig – til at kunne klare ærterne.

Tænk hvor fedt det ville være – at være fuldstændig cool med at ønske ham al lykke – og selv være i så totalt overskud og balance ,at alt er ok. Ja, se det er en ændring, nogen nok helt har glemt at ønske sig.

Men hvordan gør man så det? Personligt har jeg fundet vejen hos Buddhismen – og chanter et mantra  “nam-myoho-renge-kyo

morgen og aften – og studerer alle de gamle skrifter over lotussutraen.

Kort sagt handler det om, at vi alle har en Buddhanatur i os, som vi selv, nu og her kan lukke op for. En buddhanatur vil sige, at vi er fulde af visdom, lykkelige og alt godt. Det enkelte menneske kan alt og har mulighed for at ændre samfundet, livet og omverden – ved at ændre sig selv. Ens egen buddhanatur vil sprede sig som ringe i vandet.

Så giv aldrig op. Prøv at få fokus på, hvad der ville være det aller aller fedeste – sådan – ah, gid det bare kunne være helt cool det hele – og hold så fast i den følelse – og gå efter det.

Brug musik og natur og vær god ved dig selv – så er der større potentiale og mulighed for, at du kan ramme dine egne drømme.

I buddhismen er kvinder helt vildt vigtige – fordi en kvinde, der skinner kan hæve hele sin familie.

Så giv aldrig op. Husk, at når alting er allermest dunkelt – er der det største potentiale til at finde lykke – og udvikle sig.