» » » Spis ler som udrensning

Spis ler som udrensning

posted in: Healthy Living

Kan man spise ler ?

Jeg har gjort det i flere perioder over det sidste halve år. Selv om der ikke rigtig er videnskabeligt bevis for noget som helst, så kan jeg godt anbefale det, til udrensning, ansigtsmasker, bade eller hudirritationer, eller ærlig talt hvad som helst, som du alligevel ikke ved, hvad du skal gøre ved.

Leret køber jeg gennem en helsemand, der selv bestiller det hjem gennem Frankrig. Og det er egentlig ikke til at spise med, hedder Bentonit ler og bruges til at bygge huse med. Men når man søger på det, findes der fantastiske historier om, hvordan folk kommer til at tabe sig en masse, at allergi, brændemærker og andre dårligdomme forsvinder.

Se hvad de skriver her 

For mig, begyndte jeg med det samme at få energi og kom ud at løbe, hæmorroider fra fødslen forsvandt i løbet af en måned, og jeg blev gladere og min hud blev meget renere.

Tip:

•brug altid en træske (evt. plastik)

•brug aldrig metal

•læs om det andre steder også

•lav tyk creme til ansigtsmaske

•kan bruges til tandpasta

•smoothies

•hudbehandling

•udrensning

Jeg bruger den nu til at rense mit fordøjelsessystem og som ansigtsmaske mange gange ugentligt.

Der er andre måder at gøre det på, men nu har I hørt om det, og jeg synes, det er værd at dele.

Læs evt. mere her om

LIVING CLAY  Nature’s Own Miracle Cure. Calcium Bentonite Clay, by PerryA~

Follow Karen:

Actor, coach and master i in pscychology, performance-design and coomunications.

Latest posts from