» » » Detox og leverskylning

Detox og leverskylning

posted in: Healthy Living

En leverskylning er en udrensningskur eller detox proces, som du helt selv kan udføre.

Du skyller sten ud som ophober sig i din lever og galdeblære og forbedrer dit velvære og din sundhed markant.

Processen beskrives som altafgørende for at undgå en million dårligdomme såsom stress, mavesår, overvægt, allergi, kræft, uren hud, appelsinhud, dårligt syn m.m.

Her kan I se min Vlog om det

Mit syn er blevet meget bedre. Fra hele tiden at klage over det til ikke at gå med briller. Uren hud og appelsinhud er næsten forsvundet.

Mange ældre mennesker får operationer for at få fjernet galdesten. Søger du på nettet, vil du finde flere fotos af sten fra helsemennesker verden over. de anbefaler leverskylninger, som deres eneste og bedste råd. Jeg har prøvet det 5 gange nu, med en måneds pause imellem hver gang. Man må aldrig bare nøjes med én gang – da stenene har brug for flere gange, til at komme helt ud – og har man først sagt A, må man også sige B og gentage processen, indtil man har haft 2 gange helt uden nogen sten. Dernæst 1-2 gange årligt. Inden man stopper gentagelserne kan ca. 2000 sten være kommet ud, er der nogen. der skriver. Stenene kan have forskellige farver og være næsten usynlige eller større end dem, jeg fik ud. I kan se dem på fotoet oven over.

Mange mener, at detox er noget vrøvl. At man også skyller alt det gode ud også. når man udrenser sin krop og sine organer.

Jeg har prøvet lidt af hvert.

Det vildeste er nok leverskylninger:

1I fem dage op til skal man spise sundt – dvs. vegetarisk, ingen fedt, alkohol, sukker eller kød eller fisk

2Man skal daglig drikke en liter økologisk æblejuice (6 liter i alt)

3På selve dagen starter man med at bælle 1 liter æblejuice

4Dernæst spiser man kogte grøntsager og ris til frokost

5Faste fra kl. 13.30

6Bland 800 cl vand med fire spiseskefulde epson salt – del det op i fire glas

7Kl. 18 drik et glas vand med Epson salt

8Kl. 20 drik et glas vand med Epson salt

9Kl. 21.45 125 ml økologisk koldpresset oliven olie blandes med saften fra 1-2 grapefrugter

10Kl. 22 stå ved siden af sengen og drik olie og grapefrugtjuicen

11Lig dernæst stille i 20 minutter – dette er meget vigtigt og nogen kan mærke stenen bevæge sig gennem tarmen der.

12Næste morgen kl. 6 drik et glas vand med Epson salt

13Kl. 8 drik et glas vand med Epson salt

Første gang jeg prøvede det, kom der lidt små grønne sten ud og en større, som var sådan en lille brun hoppebold og gummiagtig at mærke på. Jeg fik det helt vildt godt. Måneden efter og altså anden gang jeg prøvede det, kom alt det her på de fotos ovenover ud, samt en del mere. Og de næste tre gange markant mindre fra gang til gang.

Egentlig så er det en helt vildt nem og meget billig proces. Dog vil det nok være en rigtig god idé at læse om det andre steder. Her hos mig, er det bare, at jeg deler ud af min gode oplevelse med leverskylninger. Nogle mener, man ikke må gøre det, hvis man har dårligdomme. Derfor er det vel helt vildt vigtigt, at man lytter til sig selv. Hvis man bare har lyst, så er det vel et godt tegn. For mig handlede det også om at give slip – og sjovt nok er der en del følelsesmæssige konflikter, som præcist samtidigt dukkede op og blev afsluttede. Nogle mener, at leversten kommer af ophobet vrede.

På mig ville I kunne se det nu – på min krop, mit ansigt, min hud – og det føles også dejligt inden i mig. Og sukkertrangen er dalende – men jeg drikker også masser af aloe vera og masser af smoothies m.m.

Jeg ved, jeg har mere, jeg skal have renset ud, og har næsten været så følsom, at jeg ikke kan holde det ud. For mig er det noget med også at ændre vaner, hvilket er en form for udrensning eller forbundet med dem.

Ninka fra kernesund familie, taler om ikke at sabotere sin lever, ved f.eks. at falde tilbage i usande vaner.

Jeg har også været ret øm i maven bagefter. Det er jo lidt som at få en operation. Stakkels lille lever, den må være helt udmattet og glad over at være kommet af med alt det affald. Så man skal huske at tage det roligt efter. Og ikke mindst på selve dagene.

Andreas Moritz udgav i 1998 bogen ELSK DIN LEVER OG LEV LÆNGERE

Læs mere her

 

Follow Karen:

Actor, coach and master i in pscychology, performance-design and coomunications.

Latest posts from

2 Responses

  1. Ditte
    |

    Hej, jeg har efter fjernelse af min galdeblære haft tendens til uren hud – gerne i stimer af 5 stk flere gange om måneden og tynd afføring. Jeg har tænkt om jeg skulle prøv udrensning af leveren, men er itvivl om det er nogen god ode, når jeg ikke har en galdeblære. Ved du noget om det? Tak, Ditte

  2. Hester Garafalo
    |

    Thanks so much for the blog post.Thanks Again. Great.