Nytårsforsætter

Jeg ønsker at være en bedre ven; en bedre kammerat, kollega og kæreste. God til at lytte til mine venners sorger og glæder, god til at være empatisk og rumme mig selv og livet. God til at ændre mig selv, hvis jeg ser fejl hos andre, så jeg bliver i stand til at ryste problemer af mig. En god ven for mine forældre, søskende, kusiner, fætre, mostre, onkler, grandkusiner, hunde, katte, høns, får, geder, kalve, køer og edderkopper. Altid når jeg føler en snigende angst for spøgelser og edderkopper, så beder jeg dem i mit stille sind, om de vil være søde at lade mig være i fred. For de må godt være der. Ligeledes med alle mine fejl. De må godt være der, bare de ikke gør mig ked af det.  For det er vel deri “fejlen” ligger. Hvordan jeg ser på det, der er. Med et positivt sind eller fuld af bekymringer.
Så mine fejl, bliver måske forvandlet til mine ”særtegn” – og ja mine småfejl, for jeg kan jo ikke tage et viskelæder og viske mig selv ud. Men jeg kan godt tage dybe beslutninger – om at være en god ven, at tage sunde valg for mig selv og blive den allermest modige version af mig selv i dette liv. At blive den allermest kreative version af mig selv. At blive den allermest empatiske version af mig selv. At blive den allermest vise version af mig selv, jeg kan blive i dette liv. Det er det, jeg chanter på. Godt nytår!