Dengang jeg arbejdede i helsekostbutikken Solhatten, stod jeg dagligt og solgte de skønneste naturmidler udi hår- og Kropspleje, rengøring, kosttilskud osv.

Nu er tingene blevet anderledes minimalistiske…

Det viser sig nemlig, at hvis bare man har natron, æblecidereddike og kokosolie, behøver man hverken at købe deodorant, rengøringsmidler, shampoo, balsam, krops- og ansigtscremer eller tandpasta. Billigt, giftfrit, praktisk og miljøvenligt oven i købet.

Man kan nemlig vaske hår i natron blandet med vand.

Håret bliver balsamblødt, hvis man sprayer det med æblecidereddike blandet med vand. Samme blanding kan bruges som skintonic, mundskyl, tøjskyllemiddel, multirengøringsmiddel og kalkfjerner.

Man kan børste tænder i ren kokosolie eller kokosolie blandet med natron. Samme blanding kan bruges som deodorant.

Ren kokosolie kan bruges som makeupfjerner samt bodylotion og ansigtscreme.

Citron er også anvendeligt til mange ting såsom deo, kalkfjerner med mere. Og hvis man vil give sig selv luksusbehandling, kan man lave hårkur og ansigtsmaske af agurk, avocado, ler eller rasul.

Klart er det lækkert at få en skøn ny granatæbleolie eller lignende – bare en gang imellem.

Men det er også helt vidunderligt at kunne klare sig helt fint uden at behøve at købe andet end det allermest essentielle, nemlig natron, æblecidereddike og kokosolie.

https://etlivudenfor.wordpress.comIndlægget er skrevet af Sara Speyer som har bloggen  https://etlivudenfor.wordpress.com