Her starter snart et online babyrytmik forløb, for alle med en baby . Det vil sige rytmik for forældre med en lille eller store baby direkte på din mobil eller computer lige når og hvor det passer dig – alle dage. Så I får adgang til tip, råd, melodier, tekster, øvelser, løft og gode råd om hvordan man stimulerer, løfter, leger og holder en baby. Små og lange klip – så I kan følge en hel time eller gentage enkelte øvelser lige som det passer jer.

Babyer er fantastiske det meste af tiden, og ved at kunne få babyrytmik direkte hjem i din stue, på farten – eller hvor du ønsker at tænde for os – får du sange, rim, øvelser og masser af hjælp til at lave små øvelser hver dag med din baby, som er med til at gøre din baby glad og velstimuleret.

Du får:

 • Babyrytmik
 • Sange
 • Finmotoriske øvelser
 • Grov motoriske
 • Sanse stimulation
 • Et repertoire af sange
 • Tips til tumling
 • Sprogstimulans
 • Morgymnastik
 • Babygymnastik
 • Stemmeopvarmning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med din email adresse her – og så holder vi dig opdateret – og du modtager tilgengæld 7 tips til barsel.