733915_532974366796740_2117813861_nNår man skifter til vegansk mad – sker der ofte en detoxproces. Huden er det flere taler om, som et synligt resultat på en ændret livsstil. Dog kan huden, i starten af udrensningen, se værre ud, men for derefter at blive renere og yngre at se på. Flere og flere celebritys ændrer livsstil og bliver veganere – altså en fuldstændig plantebaseret livsstil – for et sundere selv – mentalt og fysisk, ingen udnyttelse af dyr, og for en massiv nedsættelse af forurening og fældning af skove – prøv mad med medfølelse – det føles fantastisk
https://www.facebook.com/events/475371712651171/

Vi tror ofte at dyr bliver behandlet godt, men ingen dyr ønsker at blive slagtet eller få frataget deres børn – og i ægindustrien opvokser alle fugle uden nogen sinde at se deres mor og drengene aflives. Mælkeindustrien er grusomt- da alle kalve i det konventionelle landbrug fratages deres mor ved fødslen og i økologisk og biodynamisk fratages de efter 24 timer – så den mælk vi drikker er stjålet fra dyrebørnene og køerne mod deres vilje ikke får lov at leve med deres unger  – de dør også alle min. 20 år før tid – og derfor er en vegetarisk livsstil hvor man indtager mælk og æg – en blindgyde, hvis man har valgt det for at undgår at skade dyr. Når man begynder at kigge nærmere på uld, kød, mælk og skind, pels og alle de industrier, vil man se at der sker ting som er så fuldstændig langt ude, i selv det der er fuldstændig lovligt og certificeret. Den gode nyhed er at man sagtens kan leve fuldstændig sundt og lykkeligt ved at overgår til en fuldstændig plantebaseret livsstil Der er masser af gode grupper på nettet og facebook og det åbner op for en masse filosofiske tanker og det handler om at finde ind til det man selv synes er rigtigt – ikke kun hvad man har har lyst til  – får hvem kan ikke lide kød  ? Men tro mig , man kan leve fuldstændig overdådigt med lækre veganske burgere, kager og madretter helt uden dyreprodukter.