Bøgerne “INTUITIVT MODERSKAB, INTUITIVT BARN og INTUITIVT PARFORHOLD”

Luise Thye-Østergaard har for ganske nyligt, udgivet en trilogi. Det drejer sig om bøgerne INTUITIVT MODERSKAB, INTUITIVT BARN og INTUITIVT PARFORHOLD.

Luise Thye-Østergård

Hun ses herover på billedet med de tre bøger.

“Barnets Intuition er følelserne;

barnets intuition er dets medfødte kompas,

barnets intuition er dét,

som er allervigtigst for os som forældre at forstå. ”  

INTUITIVT BARN – Luise Thye-Østergaard 2015

Det handler om kærlighed og om de fem følelser kærlighed, sorg, misundelse, vrede og frygt. Luise guider os hen mod at bruge vores egne følelser og vores intuition, så vi kan give os selv den kærlighed, vi fortjener og dermed også alle dem, vi elsker – vores børn og vores partner.  Hun bruger et grundprincip, der handler om at stoppe op, rydde op, se op  og fylde op:

Luise mener ikke, at der kun er én måde, tingene kan gøres på. Vi er alle forskellige, og hvad, der er rigtigt for det ene barn, er ikke nødvendigvis det rigtige for et andet. Derfor er intuitionen vigtig.

“Bliv bekendt med dine følelser, 

så DU vil være dem bekendt.”

INTUITIVT PARFORHOLD – Luise Thye-Østergaard 2015

Det lyder jo dejligt, og det er det også; at læse bøgerne. De giver ro på i livet, og livet er lige foran os. Det er vigtigt at tage os selv og dem, vi elsker, alvorligt – sådan forstår jeg det ud fra mit eget liv. Det er vigtigt, jeg giver mig selv og dem, jeg elsker, tid og plads til at være, være dem vi er. Vores følelser er vores kompas.

Trilogien er faglitteratur, men med historier,  hvor man følger Luise Thye-Østergaards egne erfaringer med kærlighed, graviditet og moderskab. Bogen er også en fortælling, som man let bliver optaget af – og henføres af.

Bøgerne er blide og  helende, for det er dejligt at blive mindet om det, man godt ved.Det er helende at kunne mærke efter og vide, at man er god nok, som man er.

Personligt har jeg haft kendskab til Luise Thye-Østergaard det sidste års tid. Luise er et lysende og varmt menneske, altid villig til at hjælpe uden at kræve noget igen. Hendes hjerte banker for at hjælpe. Hun er fuld af visdom og har lavet  fondenwww.livetsegenvej.dk, idet 10% af overskuddet af salget fra hendes bøger går til velgørende formål. Til blandt andet alternativ behandling, til dem ikke har råd til det selv. Luise Thye-Østergaard har tidligere på året også udgivet bogen “7 år, 9 milepæle, 13 er mit lykketal – min vej til intuition”.

Det bliver spændende at følge Luise Thye-Østergård. Hendes bøger er bestemt en gave værd. De kan købes via Saxo 

“…Omsorg skaber kommunikation,

hvor dyb kærlighed findes,

er ord på det nærmeste overflødige…”

INTUITIVT MODERSKAB – Luise Thye-Østergaard 2015

Meld dig ind i INTUITIVT MODERSKAB på Facebook her