» » » Ville du turde få en til alene ?

Ville du turde få en til alene ?

posted in: Shinning Single

Et par enlige mødre diskuterer, om de ville gå det hele igennem igen . Ville de om de kunne, få nummer to igen, med nummer ets far? Vil de overhovedet have et barn mere? Eller skulle det være et donorbarn? Eller et vaskeægte kærligheds- og kærnefamiliebarn, hvis det nogen sinde skulle være igen. Eller skulle det helt sikkert ikke igen være med nummer ets far?

Hvordan ville det være, med nummer to barn og stadigvæk være alene?

Og hvad nu, hvis der var problemer med nummer to?

Historierne vælter frem. Om hende, der fik en abort anden gang, fordi forholdet var for usikkert. Om hende, der nu skynder sig at få nr. to med samme donorsæd. Om hende der har adopteret to børn alene fra Kina. Om hende der fandt ham, der ikke ville have børn osv.

Der er ikke så mange historier om mænd, der går alt det igennem alene. Med at passe et barn helt selv, og skulle forsørge og give omsorg 24/7. Men der findes mange forskellige historier om enlige mødre og mange forskellige varianter. Men de findes derude, mændene. Også dem, der lige vil passe sammen med en, hvad enten, man har flere børn alene eller ej.

Hvad ville ens omgivelser sige til det – at man nu igen stod der alene ? Ville de kunne tage en seriøst? Ville de synes, man selv var ude om det, og så ikke hjælpe en mere?

Det er jo en beslutning, som må tages fra hjertet af. Ofte er den slags med at få et barn noget, der bestemmes et helt andet sted fra. Som en kraft der er større end en selv. Men hvis man vil det, hvorfor så ikke ?

Som alt andet i livet, er det vi står foran fuld af udfordringer. Og vi kan vælge dem med hjertet og fuld af mod. Fuld af kærlighed og fuld af håb.

Det er den attitude ethvert barn blomstrer af. Ja, for et barn blomstrer, af en mor, der trods forhindringer, vælger af være der, stolt som en løve.

Follow Karen:

Actor, coach and master i in pscychology, performance-design and coomunications.

Latest posts from