» » » Nægter du at bo sammen med en mand igen ?

Nægter du at bo sammen med en mand igen ?

posted in: Shinning Single

Jeg kender en hel del enlige modne, ældre kvinder, der siger, de aldrig vil flytte sammen med en mand igen – at de simpelthent ikke vil byde sig selv det igen. Der findes helt sikkert også fraskilte mænd derude, der siger således om kvinder, eller kvinder, der siger det om kvinder etc. Jeg plejer at sige det om kollektiver – men det er ligesom noget andet – og jeg er faktisk født og i min tidlige barndom opvokset i et, og det var nu kun i mine år i Århus, jeg fik lidt nok at kollektiver – så jo, der skal nok komme en fase senere i livet, hvor jeg ville elske det igen.

Flere mænd til hver sin rolle ?

Min kære Far fortalte mig, han havde hørt et radioprogram, om en enlig kvinde, der havde flere mænd i sit liv, som udførte hver sin rolle ; en ven, en handymand, en elsker. Jeg må indrømme, jeg kender typen ret indgående.  Og det føles egentlig ret rart – hvis man kan finde taknemmeligheden frem, over for den livssituation, man befinder sig i – og ikke klynger sig til den barndomsforestilling om, hvad en familie eller lykke er. Men igen, hvis det ikke duer, så lad ikke en dårlig elsker spærre vejen, for at du er glad.  Elsk livet som det er, og kæmp for det du har kær – for selv når du hungrer efter en glemt drøm, så  nyd at den udfordring, der er foran dig, udvikler dig og du kan klare det så flot. Du vil se tilbage på det og elske du gik igennem det.

Men skal vi virkelig affinde os med at være alene ?

Jeg har hele tiden gennem den her tid som enlig – lige fra min datter var nyfødt – tænkt at min situation er universel – og min kærlighed – står jeg ikke alene med. Kærlighed er universel og det er ensomheden også. Men nej vi skal ikke affinde os med noget – men vi skal finde en styrke inden i os selv – der gør os glade uanset hvad, ikke fordi vi holder noget ude og væk fra os eller fordi vi er glad, fordi nogen siger noget til os eller vi vinder i lotto  – men fordi vi kan holde modet højt og vide hvad der er op og ned inden i os selv lige meget hvad – at vi elsker os selv og deler ud af vores kærlighed til livet, hvor end vi går. At vi skaber værdi for andre  og for os selv. Vores smil og vores kærlighed og vores lykke  – selvom vi er alene – skinner i verden som sole. Og hvis du ikke er der, så skal det nok vende. Når man føler meget tristhed , så findes den anden ende også – og det du går igennem, lærer dig det med tiden.

Buddhanaturen, i os alle, er der lykke er. 

Det er det der hedder en buddhanatur. At man åbner op for sin buddhanatur og at vi alle er små buddhaer, Vi undgår ikke lidelser eller prøvelser, men vi holder modet oppe og tror på vi nok skal komme igennem det og kan komme hen til et sted i os selv, hvor vi kan glædes ved udfordringer, fordi det er en kæmpe chance til at udvikle os og blive endnu mere vise. Læs gerne min blog om at åbne op for sin buddhanatur.

 

Man hører altid at meget gamle mennesker – giver som råd – ikke at bekymre sig.

Ah  – here little darling comes the sun.

Love is in everything.

Follow Karen:

Actor, coach and master i in pscychology, performance-design and coomunications.

Latest posts from

  1. Blair Hyams
    |

    Wow, great blog article.Really looking forward to read more. Fantastic.