10 ting jeg vil være god til

Jeg har en psykologveninde, der tror på vi skal finde vores egne ritualer.

Måske har jeg præcist det liv, jeg i virkeligheden helst vil have. Jeg bilder mig altid ind, jeg ikke passer til rutiner. Jeg er nu godt klar over, hvad jeg elsker og hvilken livsstil jeg helst vil have. Jeg dyrker min buddhisme, hvor jeg har et fast ritual morgen og aften. Er jeg i god rytme med det, er min dag uden tvivl meget mere fyldt med glæde og en indre balance, end hvis jeg ikke havde lavet min morgen gongyo. Når jeg er i dyb udvikling med at chante – så opstår der også modvind. Problemstillinger jeg gerne vil ændre,  bliver tydeligere for mig. Det er ikke altid en rar følelse. Det der skal forandre snager. Så chanter jeg på det, og tager dybe beslutninger derfra. Det kan være basale ønsker, som at passe godt på mig selv med kost og motion, men i den grad også at følge mine drømme.

Der er lavet undersøgelser der peger på, at hvis man vil ændre en vane, så tager det kun 21 dage. Det kan nu desværre sagtens tage længere tid, men mega dejligt man kan gøre det til sit lille projekt over 21 dage og så det dernæst er blevet en mere integreret del af en.

Her under er de ting jeg elsker, og gerne vil have plads til så ofte som muligt: være mere ude i naturen, drikke grønne smootthies, lave yoga, løbe, vinterbade, lave motion hver dag, spille guitar, synge, skrive,  ege med min datter hver eneste da,  læse lektier med hende og være rigtig kreativ og produktiv og få opfyldt alle minde drømme om lykke, kreativitet og kærlighed. Være verden bedste mor, kæreste og ven – og skabe de bedste relationer alle steder.

I min karriere vil jeg gerne turde være mere modig, stå inde for det jeg tror på, tro på jeg har masser at give andre, at jeg er en god leder, en god ven, en god kollega, kan påvirke andre positivt og gøre en forskel i verden.

Sådan kan man lave 10 ting jeg er god til i fremtiden – altså det man gerne vil have ind i sit liv, frem over. Så man åbner op for drømmen. Det er vigtigt – for åbner man for drømmen, så ser man den også og det i sig selv med til at skabe lykke og det viser vej.

Det er ikke altid vi kan se det vi er gode til. Er man helt træt eller ked – så hjælper en god lur med dejlig afslappet musik rigtig meget, og så selvfølgelig at give udtryk for sine følelser. Det kan være gennem at skrive, tale, danse, synge, eller simpelt hen – at gøre noget godt for sig selv – eller andre.

Pas nu godt på dig selv, så du kan passe godt på verden.