Sådan stopper du al brug af sølvpapir og plastikposer

 

 

Vi har  gennem det sidste år, brugt disse madkasser og drikkedunke fra Pulito og jeg er helt vild med dem.  Vi prøvede et lille og et stor sæt af slagsen og det har været så super til skolebrug og diverse interrailture til Sydfrankrig og skoleture. Under hedebølgen,  smed vi vandflaskerne i fryseren og havde dem med os ned gennem Europa. Vi havde også varme drikke en eftermiddag – god lidt farligt med skruelåget.  Vi har sammenlignet dem med diverse andre flasker og madkasser og de her er bare de bedste – dog vandt lyserøde drikkedunke oftest i min datters bevidsthed.  Måske vi skulle give os i kast med at dekorere drikkedunken selv.

Pultiru har også en flaske med tud – og den findes i flere farver – måske vi kunne prøve den også. Vi har i hvert fald,  fået lov at teste disse og dermed kan og skal jeg jo hermed gøre opmærksom på – at denne anmeldelse er sponsoreret.

 

3_i_1_Pure_Lunchbox_aben_2_1024x1024 Pure_Lunchbox_3_stk_1024x1024 IMG_E6764_1_1024x1024

Er jeg den eneste, der har skabet fuld af stopposer. Tidligere var det plastikposer, fordi jeg i en periode, ikke havde for øje, hvor vigtigt det er, ikke at købe plastikposer og skære ned og væk alt brug at unødig emballage .

To gode grunde til at lade være med at købe plastikposer:

1. Det er som alle nok ved nu, en kæmpe belastning af miljøet at vi bruger plastik

2. Så engang en amerikansk dokumentar – der handlede om en mand der var blevet millionær fordi han f.eks aldrig købte plastikposer. Jeg tør ikke regne på det.

FN: »Hvis udviklingen fortsætter, vil der i 2050 være mere plastik end fisk i verdenshavene«