» » » Englenumre

Englenumre

posted in: Healthy Living | 0

Lige for tiden studerer jeg englenumre. Jeg er helt rundt på gulvet over det, for ser hele tiden tal, som sådan går igen. Men normalt, så kan det være du i en periode, ser det samme tal igen og igen – og det kaldes af nogen et englenummer – eller DIT englenummer. Man træder ind i hele studiet af numerology  –  og man kan jo prøve at mærke efter i sig selv, hvad man tænker når tallet dukker op – og se om den besked tallene har til en, passer til der hvor man netop er.

Ser du f. eks. 11.11  12.12 eller et hvilken som helst tal  – så kan du slå det op her på nettet – og alt det jeg ser er meget positive små artikler med en forklaring på tallenes betydning. Tallene er altid en hilsen fra “dine engle “. Findes de ? Det ved vi ikke. USA skulle f.eks. være et af de lande i verden, der tror mest på den slags.

Jeg kan godt bruge engle som inspiration, fordi de hver især har forskellige kvaliteter og bruges f.eks. i tarot verdenen. Jeg var selv sikker på, da jeg var lidt yngre, at der var engle i min lejlighed, som passede på mig. Faktisk tænkte jeg altid det var mine bedste forældre. Men jeg er ikke sådan en, der kan se den slags, men det jeg kan lide ved tanker er den positive energi.  Sådan engleagtig fuld af kærlighed, netop som ens bedsteforældre kan være.

 

Mon der findes engle  ?  Vi kan iht prøve at være gode mon hinanden her på jord